Antena Meniu Search
x

Video Rihanna şi A$AP Rocky au devenit părinţi

Căntăreaţa Rihanna a adus pe lume un băieţel la data de 13 mai, într-un spital din Los Angeles.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 14:09

Vezi și

Potrivit TMZ, faimoasa cântăreaţă pop a născut primul copil al cuplului vineri, 13 mai, la un spital din Los Angeles, California. Informaţii referitoare la numele băieţelului nu au fost încă divulgate. Proaspeţii părinţi, Rihanna şi A$AP Rocky, sunt împreună încă din 2020. Cei doi au anunţat sarcina vedetei în ianuarie, când au fost surprinşi de către fotografi pe străzile din New York.

Rihanna dă moda în rândul mămicilor

Vedeta a revenit în atenţia presei odată cu anunţul sarcinii şi mai apoi datorită vestimentaţiei sale. „Când am aflat că sunt însărcinată, mi-am spus că nu voi merge sub nicio formă la secţiunea pentru haine de maternitate”, a declarat artista în vârstă de 34 de ani pentru publicaţia de modă, Vogue. „Chiar îmi pare rău – mi se pare mult prea distractiv să te aranjezi. Nu voi renunţa la acea parte din mine doar pentru că se produc schimbări la nivelul corpului meu”, a mai relatat Rihanna.

Naşterea primului copil al vedetei vine la scurt timp după apariţia zvonuri cu privire la infidelitatea rapperului A$AP Rocky faţă de ea. De asemenea, acesta a fost arestat cu mai puţin de o lună în urmă, pe aeroportul din Barbados, pentru un schimb de focuri întâmplat în anul 2021. Surse afirmă însă că în acest moment, cei doi părinţi sunt împreună cu noul-născut la reşedinţa din Los Angeles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Rihanna şi A$AP Rocky au devenit părinţi