Antena Meniu Search
x

Rock & Roll Hall of Fame 2024. Cher, Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige, printre artiştii care vor fi incluşi pe listă

Cher, Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige se numără printre artiştii care vor fi incluşi în acest an în Rock & Roll Hall of Fame, informează CNN.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 18:37

În categoria dedicată interpreţilor, artiştii care vor fi incluşi în 2024 sunt Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & The Gang, Ozzy Osbourne şi A Tribe Called Quest.

Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick şi Norman Whitfield au fost selecţionaţi pentru a fi recompensaţi cu premiul pentru excelenţă muzicală. Anunţul a fost făcut duminică în episodul "Rock & Roll Hall of Fame Night" din cadrul emisiunii de televiziune "American Idol".

Artiştii au creat "o muzică a cărei originalitate, impact şi influenţă au schimbat cursul rock-and-rollului"

Artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame au fost selectaţi dintre candidaţii anunţaţi la începutul acestui an şi au "creat o muzică a cărei originalitate, impact şi influenţă au schimbat cursul rock-and-rollului", potrivit organizatorilor.

Printre artiştii nominalizaţi în acest an, dar care nu vor fi deocamdată incluşi, se numără Sinead O'Connor, Lenny Kravitz şi Mariah Carey.

Cine sunt artiştii care pot fi nominalizaţi pentru includerea în Rock & Roll Hall of Fame

Pentru a fi eligibil la o nominalizare privind includerea în Rock & Roll Hall of Fame, un artist individual sau o trupă trebuie să fi lansat prima sa înregistrare comercială cu cel puţin 25 de ani înainte de anul nominalizării.

Ceremonia de includere în Rock & Roll Hall of Fame din 2024 va avea loc pe 19 octombrie la Rocket Mortgage Fieldhouse din oraşul Cleveland, în statul american Ohio. Gala va fi transmisă pe platforma de streaming Disney+, urmată de o difuzare specială pe postul de televiziune ABC la o dată ulterioară, urmând totodată să fie disponibilă spre vizualizare pe platforma online Hulu în ziua următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Rock & Roll Hall of Fame 2024. Cher, Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige, printre artiştii care vor fi incluşi pe listă