Antena Meniu Search
x

Foto Roger Federer a cucerit internetul. Alături de cine s-a fotografiat fostul tenismen: "Copiii mei au spus că este clar o postare pentru Instagram"

Fostul tenismen Roger Federer a cucerit internetul cu ultima sa postare de pe Instagram. Elvețianul a distribuit pe Instagram o fotografie în care apare alături de componentele trupei sud-coreene Blackpink, la Paris. Fotografia a devenit virală şi a strâns peste un milion de aprecieri. 

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 14:33

- Profimedia Images

"Copiii mei au spus că aceasta este clar o postare pentru IG", a comentat câştigătorul a 20 de titluri de Grand Slam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Blackpink a fost înfiinţat în 2016, în Seul şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare grupul pop coreene, transmite news.ro. A fost prima trupă k-pop de fete care a urcat pe scena festivalului Coachella. Blackpink este formată din Jennie, Jisoo, Lisa şi Rosé.

Fotografia a primit zeci de comentarii de la celebrități

Federer a primit comentarii la postarea sa de la jucătoarea americană Coco Gauff şi canadianul Denis Şapovalov.

De la retragerea din septembrie, Federer a petrecut mai mult timp în lumea modei, postând imagini pe Instagram de la Paris Fashion Week. În martie, el se va alătura redactorului şef al Vogue, Anna Wintour, pentru a co-prezida Gala Met 2023, alături de cântăreaţa Dua Lipa şi actorii Penélope Cruz şi Michaela Coel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Roger Federer a cucerit internetul. Alături de cine s-a fotografiat fostul tenismen: "Copiii mei au spus că este clar o postare pentru Instagram"