Antena Meniu Search
x

Video Romanian Music Awards 2022. Loredana a primit premiul pentru întreaga sa carieră

Inna, Loredana, Smiley, Conecte-R, sunt doar o parte dintre artiştii premiaţi aseară la gala Romanian Music Awards. Pentru prima dată, evenimentul a avut loc la Râmnicu Vâlcea şi a fost transmis atât pe TV cât şi online, pe TikTok. Au fost decernate premii pentru 14 categorii, şi peste 30 de artişti au urcat pe scenă.  

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 16:50

Vezi și

Dorian Popa: Este prima dată când prezint RMA-ul, pentru mine este o ocazie excepțională, mă simt flatat, felicit organizatorii pentru o organizare impecabilă. 

Au fost premiate 14 categorii diferite. Loredana a primit premiul pentru întreaga sa carieră.

Loredana: Sunt extrem de onorată, visul meu a fost să devin un star, mami, tati se pare că am reușit. Nu îmi vine să cred că după atâta timp sunt aici pe scenă, că am cântat și cânt pentru atâtea generații. Vă multumesc pentru tot ce îmi oferiți 

Connect-R şi Smiley au câştigat la categoria cea mai bună piesă, dar ş Inna, Theo Rose şi Andia au plecat acasă cu un premiu.

Showul nu a fost doar televizat, ci şi transmis online, pe Tiktok, iar seara s-a încheiat cu o experienţă muzicală deosebită: Bere Gratis a concertat alături de Filarmonica "Ion Dumitrescu" din Râmnicu Vâlcea. 

Miţă, Bere Gratis: 40 de oameni pe scenă și a ieșit senzațional. Filarmonica de aici chiar s-a implicat foarte tare, au învățat partiturile, a fost o colaborare excepțională 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Romanian Music Awards 2022. Loredana a primit premiul pentru întreaga sa carieră