Antena Meniu Search
x

Rupert Murdoch se căsătoreşte pentru a cincea oară, la 92 de ani. Cine îi va deveni soţie: "Aceasta va fi ultima"

Rupert Murdoch a anunțat logodna cu partenera sa, Ann Lesley Smith, fost angajat al poliției, potrivit BBC. Magnatul media se va căsători pentru a cincea oară, la 92 de ani. Acesta are șase copii din primele trei căsătorii, iar de cea de-a patra soţie, fostul model Jerry Hall, a divorţat anul trecut.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 18:02

Rupert Murdoch se căsătoreşte pentru a cincea oară
Rupert Murdoch se căsătoreşte pentru a cincea oară - Profimedia

Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, și Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, s-au cunoscut în septembrie, la un eveniment organizat la podgoria miliardarului din California. „Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc, dar știam că aceasta va fi ultima oară. Ar fi bine să fie. Sunt fericit", a declarat omul de afaceri pentru New York Post, una dintre publicațiile sale.

Rupert Murdoch, mire la 92 de ani

El s-a despărțit de cea de-a patra soție anul trecut. Murdoch a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Smith de Ziua Sfântului Patrick, precizând că este „un sfert irlandez" și că a fost „foarte emoţionat".

Fostul soț al lui Smith a fost Chester Smith, un cântăreț country și director de radio și televiziune, relatează Mediafax„Pentru noi amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost un om de afaceri... Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri", a declarat ea pentru New York Post.

Când are loc nunta

Murdoch are șase copii din primele trei căsătorii. „Amândoi suntem nerăbdători să ne petrecem a doua jumătate a vieții împreună", a precizat el. Nunta va avea loc la sfârșitul verii, iar cuplul își va împărți timpul între casele din California, Montana, New York și Marea Britanie. Rupert Murdoch a mai fost căsătorit cu Patricia Booker, însoțitoare de bord australiană, cu Anna Mann, jurnalistă de origine scoțiană și cu Wendi Deng, antreprenoare de origine chineză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Rupert Murdoch se căsătoreşte pentru a cincea oară, la 92 de ani. Cine îi va deveni soţie: "Aceasta va fi ultima"