Antena Meniu Search
x

S-a dat undă verde pentru "Dune Messiah", al treilea film din saga SF. Denis Villeneuve: "Este un vis pentru mine"

Regizorul din Quebec Denis Villeneuve va realiza un al treilea film inspirat de saga "Dune" a lui Frank Herbert, potrivit Variety. În februarie, regizorul a dezvăluit pentru Time că "scenariul (era) în curs de scriere şi aproape gata". "Este un vis pentru mine să pot face acest al treilea film", a adăugat el.

de Redactia Observator

la 05.04.2024 , 10:55

S-a dat undă verde pentru "Dune Messiah", al treilea film din saga SF. Denis Villeneuve: "Este un vis pentru mine"
S-a dat undă verde pentru "Dune Messiah", al treilea film din saga SF. Denis Villeneuve: "Este un vis pentru mine" - Profimedia Images

Legendary, studioul care a produs "Dune" şi care lucrează cu Denis Villeneuve la noi proiecte, a dat undă verde pentru "Dune Messiah", după succesul înregistrat de "Dune Part II", care a avut încasări de 631 de milioane de dolari în box office.

"Dune Messiah" oferă poveştii lui Paul Atreides tot sensul său

Încă de la lansarea primei părţi a frescei sale ştiinţifico-fantastice, Denis Villeneuve nu şi-a ascuns visul de a aduce pe marele ecran continuarea filmului "Dune" - "Dune Messiah", deoarece consideră că aceasta oferă poveştii lui Paul Atreides (Timothée Chalamet) tot sensul său.

Articolul continuă după reclamă

În februarie, regizorul a dezvăluit pentru Time că "scenariul (era) în curs de scriere şi aproape gata". "Este un vis pentru mine să pot face acest al treilea film", a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Se lucrează și la o adaptare a thriller-ului "Nuclear War: A Scenario"

Legendary lucrează împreună cu Denis Villeneuve la o adaptare a thriller-ului "Nuclear War: A Scenario", de Annie Jacobsen, care a apărut în librării la 26 martie. Cartea, finalistă a premiului Pullitzer, spune cum ar supravieţui lumea unui război nuclear.

"Nuclear War: A Scenario" va fi următorul film al lui Denis Villeneuve. Villeneuve a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă din Coreea de Sud, că doreşte să realizeze un alt lungmetraj înainte de a se întoarce la "Dune": "Încă nu ştiu când mă voi întoarce pe Arrakis. Probabil că voi face o diversiune pentru a mă îndepărta puţin de soare. Pentru sănătatea mea mintală, probabil că aş face ceva între timp". 

Denis Villeneuve are şi alte proiecte în derulare

Denis Villeneuve are şi alte proiecte în derulare. De câţiva ani pregăteşte un film biografic despre Cleopatra, cu Zendaya în rolul principal. De asemenea, el lucrează la o adaptare a filmului "Rama" de Arthur C. Clarke, autorul cărţii "2001: O odisee spaţială".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Entertainment » S-a dat undă verde pentru "Dune Messiah", al treilea film din saga SF. Denis Villeneuve: "Este un vis pentru mine"