Antena Meniu Search
x

Video S-a tras cortina peste Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Bilanţul celor 10 zile în care străzile au fost scene deschise

S-a lăsat cortina peste Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Iar ultima noapte a venit cu un spectacol unic de drone şi lumini, după 10 zile în care oraşul a fost o scenă deschisă. Acrobaţiile la înălţime pe muzică simfonică au ţinut spectatorii cu sufletul la gură. 

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 09:42

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi ultima seară a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost magică. 

Tinere: - În fiecare zi ceva diferit.  

- Ceva ieşit din tipar, să spunem aşa. 

Pe acelaşi subiect

- Cu dor. Chiar ne-a fost dor tuturor după 2 ani de stat acasă, se vede. Cu mare dor am aşteptat acest vestival. Fără cuvinte, pot să spun!

După 10 zile de în care străzile oraşului au fost scene deschise, sibienii şi turiştii s-au despărţit cu greu de minunata lume a treatrului. 

Festivalul de teatru, la final

La lăsarea întunericului, artiştii acompaniaţi de muzicienii de la Filarmonica de Stat din Sibiu au pus în scenă un spectacol impresonat de acrobaţii la înalţime.

Tineri: - Foarte frumos, liniştitor, relaxant. 

- Stăm şi ne bucurăm cu toţii, să ieşim cu toţii aici în Piaţa Mare şi să vedem un spectacol, din nou foarte foarte frumos! 

- Ne-a luat atmosfera, adică ne simţim foarte bine!

- Acrobaţiile şi Filarmonica noastră, care întodeauna e la înălţime.

Festivalul Internaţinal de Teatru s-a încheiat la miezul nopţii. 200 de drone sincronizate au umplut cerul Sibiului cu mesaje şi desene grafice având ca temă artele spectacolelor.

Tânăr: Chiar am fost dincolo la spectacol. A fost foarte frumos. Şi, poate ce-ar fi de zis e sfârşitul. Că n-am mai avut, eu zic că e un plus că n-am mai artificii. Şi zic că se poate adopta şi la alte evenimente.

În cele zece zile de festival au avut loc 800 de evenimente la care au fost invitaţi 3.500 de artişti din 75 de ţări. 

Reporter: Cum e Sibiul în timpul Festivalului de Teatru?

Tânără: Plin. Dar foarte frumos. E o atmosferă aşa faină, ca de concediu, în tot oraşul.

Multe spectacole de teatru, dans, circ contemporan sau muzică au avut loc în aer liber pentru a putea fi urmărite de cât mai multă lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » S-a tras cortina peste Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Bilanţul celor 10 zile în care străzile au fost scene deschise