Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă de carnaval la Sibiu: Mii de oameni au ieşit pe străzi pentru zeci de spectacole. "În ultimii doi ani nu am mai avut parte de aşa ceva din cauza epidemiei" 

Au fost nopți şi zile pline de magie şi culoare la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Străzile oraşului au devenit furnicare, după ce mii de oameni au ieşit să vadă spectacolele de muzică, dans şi circ contemporan, dar şi piesele de teatru. Cei care nu au ajuns încă la Sibiu o mai pot face până duminică. 

de Andrei Naiţă

la 30.06.2022, 08:18

Vezi și

La Sibiu, atmosfera a fost de carnaval. Aproape fiecare colţ de stradă a devenit o scenă, iar turiştii şi localnicii s-au bucurat de fiecare moment artistic. 

Atmosferă de carnaval la Sibiu

Spectatori: - Foarte frumos este. Da, ne place. Este şi multă lume. Puţină agitaţie, dar e frumos. 

- E fascinant, mai degrabă. Te întâmpină cu o poveste la intrare. 

Pe acelaşi subiect

Turiştii care ajung la Sibiu dau peste o lume plină de culoare şi magie, unde pot evada din cotidian.

Reporter - spectatori: Ce v-a plăcut până acum?

- Totul, atmosfera, lumea multă. E super. 

- Noi suntem aici în vacanţă, suntem din Italia. E foarte frumos. Ne place. Am fost şi ieri, iar festivalul acesta e frumos.  

- E o atmosferă foarte plăcută. Foarte frumos. În ultimii doi ani nu am mai avut parte de aşa ceva din cauza epidemiei. 

- Îmi place foarte mult. Îmi era dor, deoarece nu am mai fost de când cu pandemia şi mi-a părut rău. Şi mă bucur pentru zilele ce urmează.

Peste 2000 de artişti, din 38 de ţări vor fi prezenţi la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, care se va încheia duminică seara cu un spectacol de drone şi lumini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Atmosferă de carnaval la Sibiu: Mii de oameni au ieşit pe străzi pentru zeci de spectacole. "În ultimii doi ani nu am mai avut parte de aşa ceva din cauza epidemiei"