Antena Meniu Search
x

Video Săptămâna Modei de la Paris, prezentări electrizante. Vedeta colecției de toamnă-iarnă

După o săptămână de defilări senzaţionale la Milano, acum a venit din nou rândul Parisului să aducă cele mai noi tendinţele în materie de modă. De data aceasta, în centrul atenției au fost colecțiile de prêt-à-porter pentru sezonul toamnă-iarnă 2024-2025. Ţinutele i-au încântat pe pasionaţii de fashion. De la eveniment nu au lipsit nici invitaţii speciali. 

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 09:01

Vezi și

Febra modei a pus stăpânire pe Paris. Atmosfera a fost una de vis, iar spectacolele electrizante ale celor mai prestigioase case de modă au făcut furori în sală. De data aceasta, colecţiile feminine toamnă-iarnă 2024-2025 au atras atenţia. Din prezentare nu au lipsit rochiile vaporoase, ţesăturile de înaltă calitate, din cașmir, croielile impecabile sau finisajele realizate în cel mai mic detaliu. 

A început Săptămâna Modei de la Paris

Vedeta colecției a fost un palton negru voluminos, cu influențe asiatice, strâns în talie și asortat cu o beretă din piele neagră.

Show-ul Dior al Mariei Grazia Chiuri a fost unul dintre punctele culminante ale serii. Prin defilarea lor, modelele au celebrat libertatea și emanciparea femeii moderne. Colecția a reamintit de perioada anilor '60.

Pe acelaşi subiect

De la spectacolul casei Dior nu au putut lipsi celebrităţile. Jennifer Lawrence a pozat alături de Natalie Portman, Maisie Williams și Elizabeth Debicki. 

Soţia lui David Beckham, Victoria, va participa la Săptămâna Modei de la Paris în cârje şi cu o cizmă ortopedică. Asta după ce de Ziua Îndrăgostiților, aceasta a suferit un accident uşor.

O altă colecţie care a atras privirile a fost cea a designerului asiatic Dawei Sun. Prezentarea a îmbinat eleganța și rafinamentul cu stilul de stradă. "Am combinat stilul anilor '40. Am încercat să amestecăm două lucruri diferite. Și am vrut să mixăm articole de îmbrăcăminte sport pentru a recrea un look contemporan. Pentru mine, o femeie este activă, trebuie să poată să alerge, să iasă ușor în oraș, așa că există multe mixuri, elemente de îmbrăcăminte sport amestecate cu eleganţa", spune Dawei Sun, designer. 

Până pe 5 martie, Parisul va fi scena unor spectaculoase show-uri și prezentări ale celor mai cunoscute case de modă de lux și ale designerilor consacraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Săptămâna Modei de la Paris, prezentări electrizante. Vedeta colecției de toamnă-iarnă