Antena Meniu Search
x

Video Scandal, după publicarea unui portret al Prinţesei de Wales. Cum arată Kate Midleton şi ce detaliu a stârnit furia admiratorilor Casei Regale

Scandal în Marea Britanie după publicarea unui portret al Prinţesei Kate. Comandat de revista de lifestyle Tatler pentru copertă, a starnit furia admiratorilor Casei Regale după ce a fost distribuit în social media.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 08:47

Unii spun că nu seamănă deloc cu prinţesa de Wales, alţii se întreabă dacă nu cumva este o parodie. Autoarea, o artistă de origine zambiană îşi apără opera: susţine că s-a inspirat din clipul în care Kate anunţa că are cancer. 

Cum se simte Kate Middleton, după diagnosticul cu cancer

Prinţul William al Marii Britanii a declarat vineri că soţia lui, Kate, ''se simte bine'', într-un rar comentariu public despre starea de sănătate a prinţesei de Wales, care urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer, informează Reuters.

Vezi și

Kate a anunţat în martie că urmează acest tratament după ce a fost evidenţiată prezenţa cancerului în urma operaţiei abdominale pe care a suportat-o la începutul anului.

La acea vreme, prinţesa britanică a spus că se simte bine, dar biroul de presă al cuplului princiar a anunţat că nu va oferi actualizări periodice despre starea de sănătate a prinţesei, care nu se va întoarce la îndatoririle sale publice înainte să primească avizul medicilor.

Întrebat despre cum se simte soţia lui în timpul unei vizite la un spital comunitar din arhipelagul Scilly, situat în largul coastelor comitatului Cornwall, în sud-vestul Angliei, prinţul William, în vârstă de 41 de ani a răspuns: ''Da, se simte bine, vă mulţumesc''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Entertainment » Scandal, după publicarea unui portret al Prinţesei de Wales. Cum arată Kate Midleton şi ce detaliu a stârnit furia admiratorilor Casei Regale