Antena Meniu Search
x

Curs valutar

P. Diddy, acuzat de trafic sexual şi şantaj, devine subiectul unui documentar Netflix. 50 Cent e unul dintre producători

Una dintre cele mai cunoscute rețele de streaming confirmă producția unei serii documentare despre Sean "Diddy" Combs, în colaborare cu 50 Cent, Seria va aborda subiectul acuzațiilor grave aduse împotriva starului.

de Redactia Observator

la 26.09.2024 , 11:21

Sean "Diddy" Combs Sean "Diddy" Combs - Profimedia

Netflix a anunțat o colaborare imedită cu Curtis "50 Cent” Jackson în ceea ce privește realizarea unei serii documentare despre Sean "Diddy” Combs, care va aborda acuzațiile recente de trafic de persoane, extorcare și multiple cazuri de agresiune sexuală și comportament abuziv. Producția este în desfășurare, iar data lansării nu a fost încă stabilită, scrie publicația Deadline.

50 Cent va coordona proiectul prin intermediul G-Unit Film & Television, în calitate de co-producător, relatează Mediafax.

"Aceasta este o poveste cu un impact uman semnificativ”, a pus 50 Cent, adăugând că seria va prezenta o narațiune complexă care își propune să "pună pe tapet” o perspectivă autentică și nuanțată asupra acuzațiilor.

Articolul continuă după reclamă

Sean Combs se află, în prezent, în custodie la Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Entertainment » P. Diddy, acuzat de trafic sexual şi şantaj, devine subiectul unui documentar Netflix. 50 Cent e unul dintre producători