Antena Meniu Search
x

Video Shakira continuă războiul cu Pique. Născuţi în aceeaşi zi, ar urma să-i facă un "cadou veninos"

Joi, 2 februarie, este ziua de naştere a Shakirei, dar şi a lui Pique. Cântăreaţa, care împlineşte 46 de ani, pare să aibă planuri mari pentru această zi. 

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 14:03

Vezi și

Shakira are planuri mari de ziua ei de naştere. Artista împlineşte azi 46 de ani. Presa internaţională scrie că vedeta va lansa o nouă melodie despre fostul ei partener, Pique, în cadrul unei colaborări cu artista columbiană Karol G. 

Shakira şi Pique sunt născuţi în aceeaşi zi

Ziua lansării nu a fost aleasă întâmplător de Shakira, deoarece data de 2 februarie este şi ziua de naştere a fostului iubit, Pique, iar anul acesta este primul an din ultimul deceniu când cei doi nu îşi serbează zilele împreună. Fostul fotbalist se pare că îşi va serba ziua cu noua lui iubită, Clara Chia, departe de presă şi de ochii curioşilor, într-o vacanţă la munte. Escapada romantică vine după ce Clara a suferit un atac de panică sever în urma hărţuirii din cauza relaţiei sale cu Pique. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Shakira continuă războiul cu Pique. Născuţi în aceeaşi zi, ar urma să-i facă un "cadou veninos"