Antena Meniu Search
x

Cum a descoperit Shakira că este înșelată. Detaliul banal care l-a dat de gol pe Pique: "Și-a dat seama"

Shakira și Pique au pus punct relației după 12 ani. Cântăreața a fost înșelată de fotbalist cu Clara Chia. Artista și-a dat seama că partenerul ei de viață i-a călcat strâmb, după ce a făcut o descoperire neașteptată. A găsit un indiciu în frigiderul lor, care a pus-o pe gânduri pe columbiană.

de Cristina Cruceru

la 18.01.2023, 17:22

Cum a descoperit Shakira că este înșelată. Detaliul banal care l-a dat de gol pe Pique
Cum a descoperit Shakira că este înșelată. Detaliul banal care l-a dat de gol pe Pique - Shutterstock

Shakira și Pique și-au spus adio după o lungă relație, iar fotbalistul și-a văzut de viață alături de Clara Chia, o tânără de 22 de ani. Celebra artistă și-a dat seama că tatăl copiilor ei a trădat-o, după ce a găsit un indiciu chiar în frigiderul lor.

Shakira a văzut, de câteva ori, că cineva i-a mâncat dintr-un borcan cu gem și știa că nu poate fi nici Gerard, nici copiii lor. Asta pentru că Pique și cei mici nu mâncau gemul respectiv. Potrivit ShowNews Today, citat de Daily MailShakira știa că lui Gerard și copiilor lor nu le place dulceața de căpșuni, așa că a bănuit că altcineva a stat în casa lor.

"Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma", spun jurnaliștii mondeni din presa străină.

Shakira, atac către fosta soacră

Pe acelaşi subiect

Shakira a pus o "vrăjitoare" în balconul casei ei, care are vedere spre locuința fostei sale soacre. Locuitorii din zonă au declarat că au auzit-o pe Shakira "difuzând la volum maxim" din locuința sa melodia, care include versuri la adresa noii iubite a lui Pique.

Shakira, precizează foarte clar că se referă la tânărul de 23 de ani cu care se zvonește că fosta ei parteneră a început să se întâlnească anul trecut, înainte de a se despărți, spunând: "Eu valorez cât două de 22 de ani/ Ai dat la schimb un Ferrari pentru un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio", sunt doar câteva versuri din piesa Shakirei.

Noul cântec al artistei conține câteva versuri tăioase la adresa lui Gerard și a iubitei lui, piesa are câteva cuvinte alese pentru fosta sa soacră: "Ai lăsat-o pe soacra mea ca vecină, cu presa la ușă și datoria în Trezorerie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Cum a descoperit Shakira că este înșelată. Detaliul banal care l-a dat de gol pe Pique: "Și-a dat seama"