Antena Meniu Search
x

Foto Clipe grele pentru Shakira, văzută în ambulanţă după despărţirea de Gerard Piqué. La 90 de ani, tatăl artistei a fost rănit grav

Shakira trece printr-o săptămână de foc, plină de evenimente mai puţin plăcute. După ce cântăreaţa columbiană de 45 de ani şi tatăl copiilor săi, Gerard Pique, s-au despărţit, au apărut fotografii cu artista într-o ambulanţă din Barcelona. Imaginile au stârnit un val de îngrijorare în rândul fanilor, iar Shakira a explicat situaţia pe conturile sale de socializare. Din păcate, tatăl cântăreţei, în vârstă de 90 de ani, a suferit un accident în urma căruia a fost internat în spital.

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 13:15

Veştile rele se ţin lanţ pentru Shakira, care a anunţat cu o zi în urmă că ea şi Gerard Pique s-au despărţit după o relaţie de peste 10 ani. Tabloidele spaniole descoperiseră cu puţin timp înainte că cei doi nu mai locuiesc în acelaşi apartament, deşi au împreună doi copii. În plus, fotbalistul ar fi fost văzut în compania unei alte femei, despre care presa internaţională a scris că i-ar putea fi amantă. Însă cântăreţei columbiene nu îi merge rău doar în dragoste: tatăl artistei, în vârstă de 90 de ani, a fost internat după "o căzătură gravă". Cântăreaţa a dezvăluit totul după ce a fost fotografiată în ambulanţă, în Barcelona.

Shakira a fost fotografiată în ambulanţă. Tatăl cântăreţei, internat în spital

Cântăreaţa de 45 de ani a lămurit situaţia pe contul ei e Twitter, asigurându-i pe fanii îngrijoraţi că se simte bine şi că nu ea este cea care are nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, Shakira şi-a exprimat regretul pentru starea de sănătate a tatălui său, William Mebarak Chadid: "Primesc o mulţime de mesaje despre faptul că am fost fotografiată recent într-o ambulanţă, în Barcelona. Voiam să vă spun că sunt fotografii de weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă. L-am însoţit la spital, în ambulanţă, unde se recuperează acum". Artista a postat şi o fotografie în care îl sărută cu afecţiune pe obraz pe tatăl său, plin de vânătăi în urma incidentului. "Vă rog să ne trimiteţi toate gândurile bune. Vă mulţumim enorm că ne oferiţi, la fel ca întotdeauna, dragostea şi sprijinul vostru!", a adăugat Shakira, potrivit Mirror.

Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit

Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, cu 10 ani mai tânăr, au anunţat sâmbătă că s-au despărţit. Într-un comunicat remis agenţiei EFE, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie: “Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere!”. Shakira şi Gerard Pique au devenit un cuplu în urmă cu aproape 12 ani şi au împreună doi copii, Milan şi Sasha. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Clipe grele pentru Shakira, văzută în ambulanţă după despărţirea de Gerard Piqué. La 90 de ani, tatăl artistei a fost rănit grav