Antena Meniu Search
x

Video Spotlight 2022. Festival de lumini şi proiecţii 3D în centrul Capitalei. Care este noutatea din acest an

Spectacol de lumini şi proiecţii 3D în centrul Capitalei. În acest weekend, Festivalul Spotlight transformă clădiri importante ale oraşului într-un adevărat spaţiu expoziţional pentru artiştii români. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 15.10.2022, 20:31

Vezi și

Întreg centrul Capitalei s-a transformat într-o expoziţie de artă în aer liber pentru bucureşteni. Pe Calea Victoriei au venit foarte mulţi oameni la Spotlight, adică la Festivalul Luminilor. 

Pe Cercul Militar a putut fi văzută proiecţia realizată de singurii români care au fost nominalizaţi la cel mai mare festival de lumini din lume. De vineri seară a început festivalul, iar cei care nu au ajuns încă pot veni până duminică la ora 23.00. 

Inedit pentru ediţia de anul acesta este că şi pe faţada Arcului de Triumf vom vedea o proiecţie specială. Duminică se vor împlini 100 de ani de la inaugurarea acestui monument. Proiecţii 3D vor fi şi pe Biblioteca Naţională, Teatrul Odeon, dar şi pe Palatul CEC. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Spotlight 2022. Festival de lumini şi proiecţii 3D în centrul Capitalei. Care este noutatea din acest an