Antena Meniu Search
x

Foto Surpriză uriaşă pentru fanii Madonnei. Artista pregăteşte un film artistic despre viaţa şi cariera sa, care va fi scris şi regizat chiar de ea

Madonna a fost, cum era normal, invitata de onoare la premiera noului film documentar "Madame X", despre turneul său mondial cu acelaşi titlu.

De Redactia Observator la 25.09.2021, 09:59

Ea era însoţită de actualul său iubit şi de unul din fiii adoptivi. Întrebările ziariştilor s-au referit, însă, şi la o altă peliculă, deocamdată în stadiul de proiect. Este vorba de un film artistic despre viaţa şi activitatea Madonnei, care va fi scris şi regizat chiar de ea. 

Madonna: Este o autobiografie vizuală.

Reporter: Vei regiza o autobiografie vizuală a ta? Cum e asta?

Madonna: Este o experienţă destul de nebunească, până acum. Sunt abia în faza scrierii... trebuie să iau decizii: ce poveşti să spun, cât de mult să intru în detalii, ce personaje să dezvolt. A fost, într-adevăr, un proces îndelungat şi dificil, dar a fost şi o adevărată terapie, de asemenea. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Surpriză uriaşă pentru fanii Madonnei. Artista pregăteşte un film artistic despre viaţa şi cariera sa, care va fi scris şi regizat chiar de ea