Antena Meniu Search
x

Video Sylvester Stallone divorţează după 25 de ani de căsătorie. Soţia starului susţine că relaţia conjugală este "ruptă iremediabil"

Veste şocantă pentru fanii lui Sylvester Stallone: soţia sa, Jennifer, a cerut divorţul după mai bine de 25 de ani de căsătorie, pe motiv că relaţia conjugală este "ruptă iremediabil".  

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 09:48

Vezi și

Cei doi au împreună trei fiice adulte. Anul acesta, la aniversarea căsătoriei, Actorul i-a trimis soţiei un mesaj plin de iubire. Şi mai recent, el şi Jennifer au părut să se distreze minunat la o petrecere în familie. 

Sylvester Stallone divorţează după 25 de ani

Jennifer a încetat apoi să-şi urmărească soţul pe Instagram şi a postat o poză în care îşi îmbrăţişa fiicele, cu mesajul "Ele sunt prioritatea mea, nimic altceva nu contează". 

La rândul său, actorul şi-a acoperit un tatuaj cu chipul soţiei cu...  imaginea unui câine, fost partener în primele sale filme. Jennifer afirmă, acum, că el a "ascuns sau risipit bunuri comune" şi cere să i se interzică să vândă sau să doneze asemenea bunuri până la finalizarea divorţului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Sylvester Stallone divorţează după 25 de ani de căsătorie. Soţia starului susţine că relaţia conjugală este "ruptă iremediabil"