Antena Meniu Search
x

Tom Cruise, din nou burlac. Actorul de 61 de ani s-a despărţit de iubita lui la câteva zile după ce a cunoscut copiii

Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, este iar singur. Actorul a pus capăt relației cu Elsina Khayrovai, la doar câteva zile după ce i-a cunoscut copiii.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 13:37

- Profimedia

Tom Cruise se întâlnea din decembrie cu Elsina Khayrova, o rusoaică în vârstă de 36 de ani. După doar două luni, s-au despărțit. Lucrurile deveneau destul de serioase între Tom și Khayrova, The Sun relatând că el i-a cunoscut recent pe copiii ei. Starul din "Top Gun" a pus capăt relației câteva zile mai târziu.

Elsina are un fiu și o fiică din căsătoria anterioară cu oligarhul rus și dealer de diamante, Dmitri Tsvetkov. Când a apărut vestea idilei lor, Tsvetkov a declarat pentru DailyMail: "Indiferent cu cine este, Tom Cruise sau oricine altcineva, ar trebui să știe că îi plac lucrurile de calitate și că are gusturi scumpe și luxoase. Tom ar trebui să-și țină ochii și portofelul larg deschise".

Relația celor doi pur și simplu "și-a urmat cursul" și nu există "resentimente", a declarat o sursă pentru publicație. Tom chiar vrea ca ei să rămână prieteni, deoarece locuiesc în același bloc de apartamente din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Tom Cruise, din nou burlac. Actorul de 61 de ani s-a despărţit de iubita lui la câteva zile după ce a cunoscut copiii