Antena Meniu Search
x

Video Topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood. Suma colosală primită de Adam Sandler într-un singur an

Adam Sandler este cel mai bine plătit actor din 2023, deşi nu a avut niciun film în cinematografe. Avem lista celor mai mari câştiguri de la Hollywood şi văd că doar doua femei sunt în top 10 al salariilor: Margot Robbie şi Jennifer Aniston. 

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 20:28

Vezi și

Cu 73 de milioane de dolari, Adam Sandler întrece multe celebrităţi de la Hollywood. A lansat trei filme pe o platformă de streaming anul trecut şi a susţinut 44 de spectacole de stand-up comedy în Statele Unite. Doar că nu prea apucă să se bucure de bani, glumeşte el.

Adam Sandler ocupă locul 1 în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood

Adam Sandler, actor: Primesc telefoane din senin: Ai primit un cec uriaş ieri, pentru filmul „50 de prime întâlniri“. Serios? Dă-l încoace! Dar tocmai când să pun mâna pe el, apare mâna soţiei şi îl ia. 

Pe locul doi în top - Margot Robbie, virală cu Barbie. La 33 de ani, este cea mai mică de pe lista celor mai bine plătiţi actori în 2023. Cu cel puţin 10 ani mai tânără decât oricare altă vedetă. A încasat 49 de milioane de dolari şi va primi cecuri pentru acest film mulţi ani de acum înainte.

Pe acelaşi subiect

Şi, după filme de comedie, trecem la pelicule de acţiune. Tom Cruise a jucat într-un singur film anul trecut, dar i-a ieşit la fix. A luat 45 de milioane de dolari pentru a şaptea producţie din seria Misiune Imposibilă. Dacă ne uităm la cascadoriile pe care le-a făcut chiar el, merită toţi banii. 

Partenerul lui Margot Robbie din Barbie, Ryan Gosling, este pe locul patru, cu 43 de milioane încasate. 

Top cinci se încheie cu Matt Damon, prieten din liceu cu Adam Sandler, de pe locul unu. Actorul a jucat în filmul Air, produs chiar de studioul lui şi a avut un rol secundar în Oppenheimer. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood. Suma colosală primită de Adam Sandler într-un singur an