Antena Meniu Search
x

Video Transformări la dublu, pe scena "Te Cunosc de Undeva". Echipa Brezoianu-Ristei, primul travesti din istoria show-ului

De transformări de-a dreptul spectaculose au parte curajoşii care au acceptat provocarea unuia dintre cele mai mai longevive show-uri de pe micile ecrane. Concurenţii "Te Cunosc de Undeva" se pregătesc pentru cea de-a doua transformare din acest nou sezon, transformare care va avea loc mâine, de la ora 20, pe Antena 1, desigur.

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 13:19

Vezi și

Repetiţiile sunt intense. Ştiu asta foarte bine Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, una dintre echipele din competiţia transformării. Cei doi au început în forţă sezonul, cu un travesti. Primul din concurs. Weekendul trecut au fost Loredana şi Zdob şi Zdub. 

La fel de provocător sau şi mai provocător se anunţă weekendul care vine pentru Ilona Brezoianu şi pentru Florin Ristei. Dacă aţi urmărit show-ul înseamnă că ştiţi deja ce au de pregătit. Este vorba despre un moment extrem de emoţionant.

Ilona şi Florin au fost prezenţi în platoul Observator şi au vorbit despre experienţă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Transformări la dublu, pe scena "Te Cunosc de Undeva". Echipa Brezoianu-Ristei, primul travesti din istoria show-ului