Antena Meniu Search
x

Video Turul României cu autorulota. Caravana "Radioaventura'" va ajunge în 10 oraşe din ţară vara aceasta

Caravana ZU a plecat din nou la drum. Realizatorii matinalului s-au urcat duminică seară în rulotă, iar în următoarele două săptămâni vor emite din zece oraşe diferite. Vor parcurge două mii de kilometri în aventura lor. Şi nu vor şti care este următoarea destinaţie decât cu o seară înainte de emisiune. 

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 08:09

Vezi și

Echipa de DJ-i din RadioAventura este formată din Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin şi Tea Teodorescu. Dar și DJ Popoviciu.  

Reporter: Spune-mi despre această campanie, ce-o să faceţi?

Vlad Drăgulin: Foarte bună întrebare! Nu ştiu! Pentru că pentru mine e un botez. 

Emma de la ZU: 2000 de km prin ţară. O noutate e că nu ştim unde mergem. Dacă anul trecut ştiam exact oraşele prin care trecem, ei bine, de data asta, habar n-avem unde mergem.

Pe acelaşi subiect

Prima destinaţie RadioAventura: Ploieşti

Cum ediţia de anul trecut a fost un real succes, matinalii de la ZU s-au gândit să repete isprava.

Emma de la ZU: Aş vrea să fie o tradiţie, dar ştii cum suntem noi la ZU, două lucruri trebuie să reţineţi: la ZU nu doarme nimeni, şi de la ZU te poţi aştepta la absolut orice.

Daniel Buzdugan: Dar succesul maxim va fi la anul când caravana asta, aşa o denumesc eu, va fi cu trenul. Deci, aşa e ultima dată când mergem cu rulotele, data viitoare mergem cu trenul.

Cu bagajele în Autorulota ZU, echipa a pornit la drum. Binenţeles, după ce a aflat prima destinaţie. 

Mihai Morar: În fiecare zi, inclusiv acuma, înainte să plecăm, o să vină colegele noastre cu un plic şi o să aflăm prima destinaţie. Şi aşa, zi de zi, o să aflăm unde facem matinal a doua zi.

Timp de două săptămâni, fanii Radio ZU se vor bucura de emisiunile de vară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Turul României cu autorulota. Caravana "Radioaventura'" va ajunge în 10 oraşe din ţară vara aceasta