Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un nou film cu Shrek va fi lansat după 16 ani. Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz vor fi vocile persoanajelor principale

Un nou film cu Shrek va fi lansat după 16 ani, a anunțat DreamWorks Animation. Revenirea mult așteptată a lui Shrek a fost, astfel, confirmată. Vedetele Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz vor fi vocile persoanajelor principale la primul film al iubitului căpcăun după mult timp.

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 18:09

- Profimedia

Intriga filmului nu a fost încă dezvăluită, dar Myers va interpreta personajul principal, Diaz va fi vocea soției lui Shrek, Prințesa Fiona, iar Murphy se va întoarce în rolul lui Donkey.

„Nu prea departe, departe... Shrek 5 vine în cinematografe pe 1 iulie 2026 cu Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz”, a anunțat DreamWorks Animation, potrivit Mediafax.

Personajul Donkey ar putea avea propriul film

Articolul continuă după reclamă

Eddie Murphy a sugerat într-un interviu pentru Collider luna trecută că personajul Donkey ar putea avea propriul său film. El a mai spus că lucrările la Shrek 5 au început „cu luni în urmă”.

Primul film din seria Shrek a fost lansat în 2001 și a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat. A fost un succes uriaș pentru DreamWorks care a câștigat 487 de milioane de dolari în întreaga lume.

Shrek 2 a fost lansat în 2004, Shrek 3 a apărut în 2007, iar Shrek Forever After a ajuns în cinematografe în 2010.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » Un nou film cu Shrek va fi lansat după 16 ani. Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz vor fi vocile persoanajelor principale