Antena Meniu Search
x

Video Vioara Stradivarius a fost adusă în oraşul lui Brâncuş. Concert impresionant susţinut de violonistul Alexandru Tomescu, lângă Coloana Infinitului

Starea de vacanţă înseamnă relaxare, locuri frumoase dar şi muzică bună. Şi cum ar fi să ascultaţi un concert chiar în faţa Coloanei Infinitului, din Târgu Jiu? Sute de oameni au trăit deja experienţa asta. Vioara Stradivarius a fost adusă şi anul acesta pe meleaguri gorjene, într-un cadru de poveste. Spectatorii s-au lăsat vrăjiţi de sunetele fine ale instrumentului muzical, mânuit cu mare talent de Alexandru Tomescu.

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 19:14

Vezi și

Parcul Coloanei fără Sfârşit din Târgu Jiu a devenit gazda unui concert inedit. În centrul atenţiei - Vioara Stradivarius. Artistul Alexandru Tomescu şi-a încântat publicul cu acorduri fine. "Inițial Târgu Jiul nu era pe lista oraşelor unde trebuia să fie turneul în acest an. Dar, din fericire, am reușit să aducem acest concert la Târgu Jiu, ceea ce înseamnă o performanță pentru comunitate", a spus organizatorul festivalului, Ștefan Ghimiș. 

Aproape o mie de oameni au luat parte la evenimentul organizat în aer liber

"Este un loc minunat, este cel mai frumos loc pentru astfel de evenimente în Parcul Coloanei și ne bucurăm cu toții de muzică, frumos și de o atmosferă de prietenie", a mărturisit un spectator.

 Artistul Alexandru Tomescu vorbeşte cu entuziasm de fiecare dată când ajunge la Târgu Jiu.

"Este un moment foarte special aici la Târgu Jiu. Am cântat în fața unei mulțimi impresionante simfonia a 9-a de Ludwig Beethoven, o capodoperă a umanităţii şi o piesă cu un mesaj foarte important. Bucuria de a fi prieten unii cu ceilalți, bucuria de a fi frați unii cu ceilalți", a povestit violonistul. El a cântat pentru a 5-a oară în oraşul lui Brâncuşi şi promite că în vara anului viitor se va întoarce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Vioara Stradivarius a fost adusă în oraşul lui Brâncuş. Concert impresionant susţinut de violonistul Alexandru Tomescu, lângă Coloana Infinitului