Antena Meniu Search
x

Video Zăpadă, Ceai şi Dragoste, prima comedie SF din România a ajuns în cinematografe. "A fost o nebunie frumoasă"

Dacă zilele trecute vorbeam cu actorii din Zăpadă, Ceai şi Dragoste despre emoţii, întâmplări amuzante de pe platourile de filmare şi secvenţe inedite, astăzi vă spunem cum a fost la premieră! De aseară, prima comedie SF din România a ajuns la cinematografele din ţară, iar noi nu am lipsit de la evenimentul de lansare. Inclusiv colega noastră, Raluca Bădică a avut un mic rol în peliculă şi o felicităm pentru asta. 

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 08.09.2021, 13:57

Vezi și

Liviu Vârciu: A fost o nebunie frumoasă, o nebunie inconştientă, toţi prietenii mei mi-au spus "nu băga bani în film", nu i-am ascultat! 

Şi bine a făcut, căci acum Liviu Vârciu este unul dintre cei care au pus pe picioare prima comedie SF din România. Ideea i-a venit în urmă cu doi ani, atunci când au şi început primele filmări pentru peliculă. 

Alecsandra Timofte: Așteptăm să vedem. Au trecut doi ani, îl așteptăm cu nerăbdare și uite-ne acum aici, toți safe, unii înmulțiți. 

Filmul, în regia lui Cătălin Bugean, spune povestea a trei prieteni - Zăpadă, Ceai şi Dragoste- care ajung la închisoare. Acolo îşi plănuiesc evadarea. Un număr impresionant de vedete ale micului ecran, dar şi actori consacraţi dau viaţă personajelor. 

Cosmin Seleși: E o apariţie mică, nu am mare rol, dacă cumva îţi scapă o brichetă pe jos, când te ridici, nu mă mai vezi. 

Angel Popescu: Sper ca publicul să se bucure de o comedie spumoasă, vivace, cu actori foarte buni, un scenariu excepțional, sper că am fost și noi pe măsura scenariului.

Cum ies din închisoare cele trei personaje, dar şi ce fac imediat ce reuşesc să evadeze puteţi afla de pe marile ecrane din toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Zăpadă, Ceai şi Dragoste, prima comedie SF din România a ajuns în cinematografe. "A fost o nebunie frumoasă"