Antena Meniu Search
x

Video Fanii englezi au sărit să-i bată pe cei italieni, după eşecul din finala Euro 2020. Incidentele s-au soldat cu zeci de arestări şi spitalizări

Naţionala de fotbal a Angliei a pierdut finala Euro 2020 cu Italia, la penaltiuri, deşi a avut avantajul terenului propriu, jucând partida chiar pe Stadionul Wembley din Londra.

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 17:55

Poliţiştii englezi au oprit cu greu incidentele produse între fanii englezi şi cei italieni
Poliţiştii englezi au oprit cu greu incidentele produse între fanii englezi şi cei italieni - Profimedia
  • Italia a învins Anglia la lovituri de departajare, în finala Euro 2020.

Eşecul suferit în faţa Italiei i-a afectat maxim pe susţinătorii naţionalei Angliei care nu au reuşit să treacă peste moment şi au încercat să se răzbune pe susţinătorii Squadrei Azzura.

Astfel, conform inews, mulţi dintre fanii englezi s-au împărţit în grupuri şi i-au atacat pe fanii italieni chiar în momentul plecării de pe Wembley, încercând să-i prindă pe aceştia în diferite ambuscade.

Forţele de ordine au căutat să intervină prompt, dar nu a fost uşoară intervenţia, fanii englezi fiind evident "încurajaţi" şi de consumul excesiv de alcool. Primele informaţii arată că 49 de fani au fost reţinuţi de forţele de ordine, însă alte câteva zeci de persoane, printre care şi 19 poliţişti, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Anglia a pierdut finala cu Italia, de la Euro 2020, la penaltiuri

Pe acelaşi subiect

Anglia a pierdut finala cu Italia la lovituri de departajare, deşi a deschis scorul repede prin Shaw, în minutul 2, şi a condus mai mult de o oră, Bonucci egalând pentru Italia în minutul 67.

La penaltiuri, Berardi, Bonucci şi Bernardeschi au punctat pentru Italia, în timp ce Anglia a transformat doar de două ori de la punctul cu var, prin Kane şi Maguire. Belotti şi Jorginho au ratat penaltiuri pentru Italia, iar Rashford, Sancho şi Saka au ratat penaltiuri pentru Anglia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Euro 2020 » Fanii englezi au sărit să-i bată pe cei italieni, după eşecul din finala Euro 2020. Incidentele s-au soldat cu zeci de arestări şi spitalizări