Antena Meniu Search
x

Galerie foto Italienii au sărbătorit în stradă calificarea Italiei în finala EURO 2020. Suporterii au fluturat steaguri și s-au îmbrățișat cu lacrimi în ochi

Suporterii italieni au sărbătorit în stradă victoria naționalei împotriva Spaniei și calificarea în finala Euro 2020.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 10:28

Fanii au ieşit pe străzi la Roma, fluturând steaguri, cântând şi claxonând. În zonele pentru fani de la Roma, suporterii au sărit de bucurie la finalul meciului de pe Wembley.

La Londra, pe teren, Lorenzo Insigne i-a adus un omagiu lui Leonardo Spinazzola, purtând un tricou cu numele jucătorului accidentat la meciul cu Belgia, din sferturile de finală.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80. La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Euro 2020 » Italienii au sărbătorit în stradă calificarea Italiei în finala EURO 2020. Suporterii au fluturat steaguri și s-au îmbrățișat cu lacrimi în ochi