Antena Meniu Search
x

Video Proaspăt campion european cu Italia, Bonucci a băut tot ce se putea bea la conferinţa de presă: "Merit asta. O să beau tot ce pot în seara aceasta"

Naţionala de fotbal a Italiei a câştigat titlul de campioană europeană, după ce a trecut, la penaltiuri, de naţionala Angliei, iar fundaşul Leonardo Bonucci a făcut spectacol la conferinţa de presă de după meci.

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 15:39

Bonucci a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Italiei la Euro 2020
Bonucci a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Italiei la Euro 2020 - Youtube Oliver Pascoe
  • Leonardo Bonucci a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Italiei atât în finala cu Anglia, cât şi pe parcursul întregului turneu final Euro 2020.

Entuziasmat de succesul de pe Wembley, dar parcă şi pentru a face în ciuda unor fotbalişti precum Pogba sau Cristiano Ronaldo, care au respins diferite produse la conferinţa de presă, Leonardo Bonucci a venit în faţa jurnaliştilor cu trofeul pus în joc, dar şi cu sticle de bere şi de Coca Cola.

Bonucci a dat de înţeles că atitudinea sa nu este una tocmai ok, dar a precizat că "merit asta. O să beau tot ce pot în seara aceasta".

Anglia, trădată de jucătorii tineri în finala cu Italia lui Bonucci

Anglia a deschis scorul în meciul cu Italia, graţie unui gol marcat rapid de Shaw, însă nu a reuşit să ţină de rezultat. Italienii au egalat, tocmai prin Bonucci, în minutul 67, şi au dat lovitura la penaltiuri, impunându-se cu 3-2. Bonucci s-a aflat printre marcatori şi la loviturile de departajare. De altfel, jucătorii mai experimentaţi au făcut diferenţa, Anglia fiind trădată de fotbalişti tineri precum Jadon Sancho, 21 de ani, sau Bukayo Saka, 19 ani, ori chiar Marcus Rashford, un jucător care, deşi are evoluţii apreciate la Manchester United, la 23 de ani rămâne încă un jucător lipsit de experienţă la nivel internaţional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Euro 2020 » Proaspăt campion european cu Italia, Bonucci a băut tot ce se putea bea la conferinţa de presă: "Merit asta. O să beau tot ce pot în seara aceasta"