Antena Meniu Search
x

Galerie foto Soţia lui Christian Eriksen, în lacrimi la marginea terenului, aşteptând disperată vești despre starea soțului

Soția lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist, în lacrimi la marginea terenului! Jucătorul s-a prăbușit pe teren în minutul 41, fără să fi fost lovit de un adversar.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 13.06.2021, 15:14

Soția lui Christian Eriksen a venit la marginea terenului în lacrimi. Sabrina Kvist a fost consolată de căpitanul danez Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel. Aceasta a aşteptat cu sufletul la gură vești despre starea soțului.

UPDATE: Jucătorul a fost resuscitat și dus la spital. Starea lui este stabilizată în aceste momente.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020

Momente dramatice în timpul partidei Danemarca - Finlanda, din grupa B, de la EURO 2020. Starul danezilor, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu mai putea respira. Jucătorii ambelor formații au avut lacrimi în ochi. 

Pe acelaşi subiect

Christian Eriksen s-a prăbușit în minutul 41 al partidei, după o fază banală. Jucătorii s-au strâns imediat în jurul lui, iar medicii au fost chemați pentru a-l salva. Eriksen a căzut în momentul în care o minge a fost aruncată spre el. Meciul este suspendat de UEFA și jucătorii au fost trimiși la cabine. 

Christian Eriksen, magicianul de la mijlocul terenului

Echipa are multe staruri globale, însă Christian Eriksen se ridică deasupra tuturor. Iar jucătorul lui Inter Milano vine după un sezon în care a pus umărul la cucerirea titlului în Serie A după 11 ani și a trecut peste perioada de (in)adaptare din talia. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv are peste 100 de selecții în echipa națională. Eriksen este considerat o amenințare pentru orice adversar, fiind foarte bun la finalizare de la distanță, dar și un bun pasator pentru colegii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Euro 2020 » Soţia lui Christian Eriksen, în lacrimi la marginea terenului, aşteptând disperată vești despre starea soțului