Antena Meniu Search
x
LIVE

Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Notele obținute de elevii din Bihor afișate pe EDU.RO. Patru medii de 10

Note Evaluare Națională. Rezultatele la Evaluare Națională 2021, din BIHOR, au fost afișate astăzi. Notele sunt publicate pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO.

De Redactia Observator la 29.06.2021, 11:21
Rezultate Evaluare Națională 2021
Rezultate Evaluare Națională 2021

UPDATE 10:00 Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională pe judeţul Bihor. Potrivit edu.ro, în Bihor au fost patru medii de 10. Puteţi vedea rezultatele, introducând codul, AICI.

Pe evaluare.edu.ro și observatornews.ro găsiți toate informațiile legate de examenele susținute de absolvenții clasei a VIII-a din România: subiecte barem și REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 BIHOR.

Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Notele obținute de elevi la EVALUARE în BIHOR. Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII) reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial.

Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Notele obținute de elevii din BIHOR, înainte de contestații. Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul sa susțină examenul fără taxă.

Media obținută la EN VIII este un criteriu esențial pentru admiterea în învățământul liceal.

Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Ce note au luat elevii din BIHOR, la Evaluarea Națională. Coordonarea la nivel național a proiectării, organizării și desfășurării EN VIII, precum și valorificarea rezultatelor acestora sunt asigurate de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Coordonarea la nivel județean/al municipiului București a organizării EN VIII, precum și valorificarea rezultatelor acestora sunt asigurate de către inspectoratele școlare județene.

Site-ul dedicat publicării rezultatelor este http://evaluare.edu.ro.

Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Ce urmează după afișarea rezultatelor 

Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Ce urmează după afișarea rezultatelor de la Evaluarea Națională din BIHOR. După afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională, de pe 29 iunie, cei nemulțumiți pot depune contestații până pe 30 iunie 2021 la ora 12.00. Constestațiile la Evaluarea Națională 2021 BIHOR vor fi soluționate între 30 iunie – 4 iulie 2021.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2021 BIHOR vor fi afișate pe 4 iulie 2021 după soluționarea contestațiilor.

Rezultate Evaluare Naţională 2021, pe fiecare judeţ:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evaluare Naţională » Rezultate Evaluare Națională 2021 BIHOR. Notele obținute de elevii din Bihor afișate pe EDU.RO. Patru medii de 10