Antena Meniu Search
x

Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Notele obținute de elevii din HARGHITA afișate pe EDU.RO

Note Evaluare Națională. Rezultatele la Evaluare Națională 2021, din HARGHITA, au fost afișate astăzi. Notele sunt publicate pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 29.06.2021, 11:07

Rezultate Evaluare Națională 2021
Rezultate Evaluare Națională 2021

UPDATE 10:00 Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională pe judeţul Harghita. Potrivit edu.ro, în Harghita nu a fost nicio medie de 10. Puteţi vedea rezultatele, introducând codul, AICI.

Pe evaluare.edu.ro și observatornews.ro găsiți toate informațiile legate de examenele susținute de absolvenții clasei a VIII-a din România: subiecte barem și REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 HARGHITA.

Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Notele obținute de elevi la EVALUARE în HARGHITA. Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII) reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial.

Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Notele obținute de elevii din HARGHITA, înainte de contestații. Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul sa susțină examenul fără taxă.

Media obținută la EN VIII este un criteriu esențial pentru admiterea în învățământul liceal.

Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Ce note au luat elevii din HARGHITA, la Evaluarea Națională. Coordonarea la nivel național a proiectării, organizării și desfășurării EN VIII, precum și valorificarea rezultatelor acestora sunt asigurate de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Coordonarea la nivel județean/al municipiului București a organizării EN VIII, precum și valorificarea rezultatelor acestora sunt asigurate de către inspectoratele școlare județene.

Site-ul dedicat publicării rezultatelor este http://evaluare.edu.ro.

Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Ce urmează după afișarea rezultatelor 

Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Ce urmează după afișarea rezultatelor de la Evaluarea Națională din HARGHITA. După afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională, de pe 29 iunie, cei nemulțumiți pot depune contestații până pe 30 iunie 2021 la ora 12.00. Constestațiile la Evaluarea Națională 2021 HARGHITA vor fi soluționate între 30 iunie – 4 iulie 2021.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2021 HARGHITA vor fi afișate pe 4 iulie 2021 după soluționarea contestațiilor.

Rezultate Evaluare Naţională 2021, pe fiecare judeţ:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evaluare Naţională » Rezultate Evaluare Națională 2021 HARGHITA. Notele obținute de elevii din HARGHITA afișate pe EDU.RO