Rezultate Evaluare Națională 2021 TELEORMAN. Notele obținute de elevii din TELEORMAN afișate pe EDU.RO

De Redactia Observator.
Publicat: 29.06.2021, 10:16.
Actualizat: 29.06.2021, 11:52

Note Evaluare Națională. Rezultatele la Evaluare Națională 2021, din TELEORMAN, au fost afișate astăzi. Notele sunt publicate pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO.

Rezultate Evaluare Națională 2021

Rezultate Evaluare Națională 2021

UPDATE 10:00 Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională pe judeţul Teleorman. Potrivit edu.ro, în Teleorman a fost o medie de 10. Puteţi vedea rezultatele, introducând codul, AICI.

Pe evaluare.edu.ro și observatornews.ro găsiți toate informațiile legate de examenele susținute de absolvenții clasei a VIII-a din România: subiecte barem și REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 TELEORMAN.

Rezultate Evaluare Națională 2021 TELEORMAN. Notele obținute de elevi la EVALUARE în TELEORMAN. Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII) reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial.

Rezultate Evaluare Națională 2021 TELEORMAN. Notele obținute de elevii din TELEORMAN, înainte de contestații. Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul sa susțină examenul fără taxă.

Media obținută la EN VIII este un criteriu esențial pentru admiterea în învățământul liceal.

Rezultate Evaluare Națională 2021 TELEORMAN. Ce note au luat elevii din TELEORMAN, la Evaluarea Națională. Coordonarea la nivel național a proiectării, organizării și desfășurării EN VIII, precum și valorificarea rezultatelor acestora sunt asigurate de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Coordonarea la nivel județean/al municipiului București a organizării EN VIII, precum și valorificarea rezultatelor acestora sunt asigurate de către inspectoratele școlare județene.

Site-ul dedicat publicării rezultatelor este http://evaluare.edu.ro.

Rezultate Evaluare Națională 2021 TELEORMAN. Ce urmează după afișarea rezultatelor

Rezultate Evaluare Națională 2021 TELEORMAN. Ce urmează după afișarea rezultatelor de la Evaluarea Națională din TELEORMAN. După afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională, de pe 29 iunie, cei nemulțumiți pot depune contestații până pe 30 iunie 2021 la ora 12.00. Constestațiile la Evaluarea Națională 2021 TELEORMAN vor fi soluționate între 30 iunie – 4 iulie 2021.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2021 TELEORMAN vor fi afișate pe 4 iulie 2021 după soluționarea contestațiilor.

Rezultate Evaluare Naţională 2021, pe fiecare judeţ:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.