Antena Meniu Search
x

Impact cumplit între un microbuz şcolar şi un autoturism, în Argeş. 5 copii şi 2 adulţi, răniţi şi transportaţi la spital

Mai mulţi copii şi doi adulţi au fost răniţi în urma unui accident între un autoturism şi un microbuz şcolar în care se aflau 13 pasageri, sâmbătă, în Dragoslavele, judeţul Argeş.

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 17:51

Toți copii au vârste de 13 sau 14 ani și au suferit răni ușoare
Toți copii au vârste de 13 sau 14 ani și au suferit răni ușoare

"Pompierii intervin cu două autospeciale de intervenţie, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ. Din primele informaţii, în microbuz se aflau 13 pasageri, şapte dintre aceştia fiind asistaţi de echipajele medicale", informează ISU Argeş.

Paramedicii SMURD au preluat şi transportă la spital o femeie, în vârstă de aproximativ 41 de ani, care prezintă un traumatism la piciorul drept. Celelalte victime, cinci copii şi un adult, au fost preluate de echipajele ambulanţei şi sunt transportate la spital. Din informaţiile de la faţa locului, acestea ar prezenta traumatisme minore la faţă şi picioare.

Şoferul maşinii a pătruns pe contrasens

Articolul continuă după reclamă

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Dragoslavele, având direcția de deplasare dinspre Brașov către Câmpulung, la ieșirea dintr-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, ar fi pătruns pe contrasens. Ulterior, acesta a lovit un microbuz, condus de un bărbat de 57 de ani, din Vlădești.

În urma impactului, cinci copii cu vârste de 14 și 15, toți din Vlădești, au fost răniți. De asemenea, au fost rănite și două femei, una de 41 de ani, din Vlădești, și alta de 60 de ani, din Godeni. Toate victimele erau pasageri în microbuz.

"Traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens, fiind dirijat de poliţişti. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung sunt la faţa locului, pentru cercetări", potrivit IPJ Argeş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Impact cumplit între un microbuz şcolar şi un autoturism, în Argeş. 5 copii şi 2 adulţi, răniţi şi transportaţi la spital