Antena Meniu Search
x

Video 15 maşini de pompieri au intervenit la un posibil incendiu la Marie Curie, după ce un trecător a văzut fumul de la o acţiune de deratizare şi a crezut că a luat foc spitalul

A fost agitaţie maximă, marţi seara, într-un renumit cartier din Bucureşti, după ce nu mai puţin de 15 maşini de pompieri au intervenit pentru a stinge un eventual incendiu izbucnit la Spitalul de Copii "Marie Curie".

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 22:52

Vezi și
  • Locuitorii din apropierea Spitalului Marie Curie au fost impresionaţi de defilarea maşinilor de intervenţie.

Alarma s-a dat aproape de ora 22.00, după ce un trecător a văzut fum în zona spitalului şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, anunţând că a izbucnit un incendiu la spitalul de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Imediat, autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie şi au trimis în zonă 15 maşini de pompieri, dar şi numeroase echipaje de Poliţie şi ambulanţe de la alte spitale. 

Locuitorii din zona Spitalului Marie Curie, impresionaţi de defilarea maşinilor de intervenţie

Din fericire, alarma s-a dovedit a fi una falsă. Fumul văzut de trecătorul respectiv provenea, de fapt, de la o acţiune de deratizare efectuată în zona spitalului. În aceste condiţii, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la scurt timp.

Însă, locuitorii din zonă vorbesc despre un adevărat festival al sirenelor de la maşinile de intervenţie şi chiar de o adevărată paradă. De altfel, s-a luat inclusiv decizia de a devia traseul autobuzelor de pe liniile 116 şi 141, tocmai pentru a permite forţelor de ordine să intervină la presupusul incendiu de la Spitalul Marie Curie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 15 maşini de pompieri au intervenit la un posibil incendiu la Marie Curie, după ce un trecător a văzut fumul de la o acţiune de deratizare şi a crezut că a luat foc spitalul