Antena Meniu Search
x

Video 15 traficanţi de droguri, ridicaţi de DIICOT. Ar fi vândut stupefiante tânărului din Piteşti care şi-a lăsat tatăl să moară încuiat în casă

15 traficanţi de droguri au fost ridicaţi în această dimineaţă de procurorii DIICOT din Argeş. Printre aceştia s-ar afla şi cei care i-ar fi vândut stupefiante adolescentelui din Piteşti care, în urmă cu câteva zile a organizat o petrecere, după ce şi-a lăsat tatăl să moară încuiat într-o cameră a casei.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 06.04.2023, 14:34

Vezi și

Traficanţii care au furnizat droguri principalului suspect din dosarul tânărului care şi-a sechestrat tatăl şi l-a lăsat să moară riscă pedepse majorate faţă de cele aplicate doar pentru trafic de substanţe interzise.

În noapte de 2 spre 3 martie mama băiatului de 16 ani ar fi cerut ajutorul poliţiei pentru a pătrunde în locuinţa unde stătea bărbatul în vârsta de 78 de ani, devenit victima acestui omor. Anchetatorii au stabilit faptul că bărbatul ar fi fost atacat cu un cuţit de fiul său, dupa care acesta ar fi organizat o petrecere în aceeaşi locuinţă.

Surse din anchetă au precizat că potrivit rapoartelor medico-legale bărbatul ar fi trăit două zile după momentul atacului, până şi-a pierdut viaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 15 traficanţi de droguri, ridicaţi de DIICOT. Ar fi vândut stupefiante tânărului din Piteşti care şi-a lăsat tatăl să moară încuiat în casă