Antena Meniu Search
x

LIVE din Kiev! Poliţia: "Dacă lunetiştii trag în oameni, ripostăm imediat"

Securitatea în Kiev este asigurată de aramata cu trupe de marină, comando şi paraşutişti.

UPDATE: Presa din Ucraina a găsit vinovatul pentru crimele de ieri din Kiev. Atacul asupra populaţiei a fost coordonat de colonelul Serghei Asaveliuc, cunoscut drept "Assa". 

Acesta are 43 de ani, e specialist în acţiuni în forţă şi este fost luptător în detaşamentul "Alfa" din cadrul Serviciului de Securitate. 

UPDATE: A fost reţinut încă un lunetist la hotelul "Ucraina", unde ieri au fost ucişi zeci de oameni de lunetişti! 

UPDATE: Protestatarii din Kiev au eliberat toţi prizonierii capturaţi ieri din cadrul forţelor de ordine. Poliţia din Lvov, care s-a alăturat protestatarilor din Kiev, a anunţat că, dacă se va trage spre protestatari, va riposta imediat pentru a apăra populaţia. 

UPDATE: Partidul Regiunilor spune că este gata să susţină organizarea alegerilor prezindeţiale anticipate în decembrie 2014, dacă acest punct va fi inclus în acordul de soluţionare a crizei din Ucraina, spun jurnaliştii de la deschide.md. 

UPDATE: Deputatul Lesea Orobeţ susţine că luneniştii se află şi acum pe străzile din Kiev.

UPDATE: Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, este pregătit şi pentru alte concesii, într-un efort de a reinstaura pacea în ţară, a declarat un consilier al acestuia, Hanna Herman, care este şi parlamentar din partea Partidului Regiunilor

UPDATE: Preşedintele Viktor Ianukovici, opoziţia şi miniştrii UE au convenit să parafeze azi, la ora 12:00, un acord pentru rezolvarea crizei din Ucraina. 

Conform autorităţilor, în timpul confruntărilor au murit 16 poliţişti. Manifestanţilor din Kiev li s-au alăturat peste 200 de oameni, care au venit cu 8 autobuze din oraşul Lvov. 

Protestatarii sunt prezenţi şi astăzi în centrul Kievului. Manifestanţii sunt sfătuiți să nu iasă din perimetrul Euromaidanului, existând pericolul de a fi omorâţi de lunetişti.

Rada Supremă ucraineană a interzis operaţiunea anti-teroristă a MAI împotriva protestatarilor, decizia fiind luată cu votul a 236 din cei 239 de deputaţi. 

"Sursa mea de încredere din Marele Stat Major al Forţelor Armate a confirmat deplasarea unui contingent militar din 1.500 de paraşutişti şi 400 de puşcaşi marini pentru a asigura desfăşurarea aşa-zisei operaţiuni antiteroriste", a spus jurnalistul Artiom Şevcenko, conform deschide.md. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » LIVE din Kiev! Poliţia: "Dacă lunetiştii trag în oameni, ripostăm imediat"