Antena Meniu Search
x

17 copii cu boli grave de la Centrul Steluțelor au ornat brioșe cu Anca Lungu

Moș Craciun nu uita niciun copil. 17 copii cu boli grave au ornat brioșe cu Anca Lungu, au citit povești, în așteptarea Moșului

Vezi și

Moș Craciun nu uita niciun copil. 17 copii cu boli grave au ornat brioșe cu Anca Lungu, au citit povești, în așteptarea Moșului.

Actiunea s-a petrecut la Centrul stelutelor. Copiii s-au distrat si au spus Mosului ce îsi doresc.  17 copii s-au adunat în jurul măsuţelor încărcate cu tot felul de bomboane şi ornamente pentru brioşe.

Odată treaba terminată cei mici s-au răsfăţat cu desertul pe care l-au făcut cu mânuţele lor. Asta în timp ce plănuiau meniul pentru masa de sărbători. Pasionaţi de gătit, nu-i pot lăsa pe părinţi să facă toată treaba. O familie numeroasă. Peste 120 de copii care se luptă cu boli grave au găsit ajutor la centrul steluţelor. Într-o propoziţie: îi ajută să zâmbească din nou. şi ieri cei mici au zâmbit mai mult ca niciodată. Moşul le-a trecut pragu cu tolba încărcată.

Dar n-a fost de ajuns să-i scrie moşului. Ca să primeasă darul mult dorit fiecare copil a trebuit să spună un cântec sau o poezie. Centrul Steluţelor este un centru social de suport și recuperare destinat copiilor aflați în situații de risc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » 17 copii cu boli grave de la Centrul Steluțelor au ornat brioșe cu Anca Lungu