Antena Meniu Search
x

174 de pasageri ai unui avion sosit la Iași de la Bologna au rămas fără bagaje. Au fost trimise la Chişinău cu un alt zbor

Bagajele de cală ale pasagerilor unei curse Wizz Air Bologna-Iaşi au ajuns din greşeală la Chişinău, cu un alt avion. În acelaşi timp, bagajele celor care au aterizat la Chişinău, tot dinspre Bologna, au ajuns la Iaşi.

de Redactia Observator

la 04.08.2021, 17:28

174 de pasageri ai unui avion sosit la Iași de la Bologna au rămas fără bagaje
174 de pasageri ai unui avion sosit la Iași de la Bologna au rămas fără bagaje - Hepta

Toţi cei 174 de pasageri ai cursei Wizz Air care a aterizat la Iaşi, în noaptea de marţi spre miercuri, venind de la Bologna, au rămas fără bagajele de cală, acestea fiind trimise la Chişinău cu un alt zbor WizzAir. În acelaşi timp, bagajele pasagerilor care au aterizat la Chişinău cu o altă cursă Wizz Air, tot dinspre Bologna, au ajuns la Iaşi.

Bagajele pasagerilor de pe cele două rute au fost inversate

''Bagajele pasagerilor care urmau să călătorească la Chişinău au ajuns la Iaşi. Cel mai probabil, personalul care s-a ocupat de manipularea bagajelor le-a inversat. Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp'', au transmis reprezentanţii aeroportului ieşean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » 174 de pasageri ai unui avion sosit la Iași de la Bologna au rămas fără bagaje. Au fost trimise la Chişinău cu un alt zbor