Antena Meniu Search
x

Video 19 angajaţi de la CNCIR au dat "un tun" de 10 milioane de lei. Printre cei vizaţi de anchetă este şi directoarea Ioana Timofte

Procurorii anti-mafia investighează un tun de 10 milioane de lei, dat statului de 19 angajaţi ai unei companii naţionale. Printre cei vizaţi este şi directoarea Ioana Timofte, nepoata fostului şef SRI, Radu Timofte.

de Redactia Observator

la 25.05.2023, 13:45

Vezi și

Anchetatorii spun că, în ultimii trei ani, suspecţii ar fi decontat sume pentru curăţenie şi papetărie, dar banii ar fi ajuns în conturile lor.

Vorbim despre Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune, din subordinea Ministerului Economiei. Directoarea anchetată câştigă 19.000 de lei pe lună.

Potrivit declaraţiei de avere, aceasta are, printre altele, trei apartamente în Bucureşti, evaluate la un milion de euro şi bijuterii de 80.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » 19 angajaţi de la CNCIR au dat "un tun" de 10 milioane de lei. Printre cei vizaţi de anchetă este şi directoarea Ioana Timofte