Antena Meniu Search
x

20 de ani de "Jurnalul National"

Astazi, ziarul - reper al presei de calitate din Romania, Jurnalul National, implineste 20 de ani de la primul numar. Lansarea din iunie 1993 a reprezentat un moment important in istoria presei scrise din Romania

De-a lungul anilor, Jurnalul National a devenit cel mai citit ziar de calitate, fiind totodata o adevarata scoala de jurnalism. Echipa a oferit informatii relevante publicului cititor, a scris anchete si reportaje care au facut istorie, a demarat campanii care au ramas in mintea noastra, precum “Miscarea de Rezistenta”, si a propus romanilor sa redescopere si sa pretuiasca valorile prin interviuri si colectii de carti, precum “Biblioteca pentru toti” sau “Nobel”.

In fiecare zi, timp de 20 de ani, Jurnalul National a prezentat romanilor tot ceea ce inseamna Romania, reusind sa evolueze, ajungand unul dintre cele mai longevive si de succes cotidiane romanesti.

“Cu Jurnalul National ma identific total, de la prima pana la ultima litera, de la primul 'bun de tipar' pana la ultimul, de la prima pana la ultima picatura de sange. Indraznesc sa spun ca nu putem exista unul fara celalalt, ca Jurnalul National si Marius Tuca au acelasi ADN”, a declarat in urma cu ceva timp intr-un interviu, Marius Tuca, directorul Jurnalului National.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » 20 de ani de "Jurnalul National"