Antena Meniu Search
x

21 de ani de Antena 1 și 21 de momente speciale din viața vedetelor: Geanina Ilieș, prezentator Antena 1 Observator de weekend

Pe 29 noiembrie, se împlinesc 21 de ani de când Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, oferindu-le divertisment și programe de calitate, dar și campanii jurnalistice și umanitare în urma cărora mii de oameni au fost ajutati și îndrumați în momente mai puțin fericite din viață

Pe 29 noiembrie, se împlinesc 21 de ani de când Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, oferindu-le divertisment și programe de calitate, dar și campanii jurnalistice și umanitare  în urma cărora mii de oameni au fost ajutati și îndrumați în momente mai puțin fericite din viață

La 21 de ani de Antena 1 vedetele postului fac o introspecție în sufletele lor și rememorează 21 de momente speciale din viața lor, momente care le-au marcat existența și care fac parte din istoria lor personala. #21momentespeciale

Geanina Ilieș, prezentator Antena 1 Observator de weekend

21 de momente speciale din viața ei:

1. Nașterea fiului meu. Momentul când îți simți la piept pentru prima oară copilul este unic, de nedescris.

2. Primii pași ai lui Patrick. M-am trezit pur și simplu față în față cu el pe hol, știindu-l în camera lui, printre jucăriile de pluș. Și acum îmi reamintesc zâmbetul lui.

3. Prima oară când Patrick mi-a spus "mama".

4. Primul "te iubesc, mami".

5. Momentul în care am externat-o pe mama din spital, după o boală cruntă, iar doctorul mi-a spus că va fi bine. Era ziua mea, cel mai frumos cadou. A fost un moment care m-a făcut să renasc și să realizez că Dumnezeu a fost cu mine tot timpul și nu a vrut sa mi-o ia.

6. Notele mari la școală, faptul că îmi simțeam părinții mândri de mine îmi dădea un sentiment de bucurie.

7. Bacalaureatul, pasul spre maturitate. Emoțiile, prieteniile legate, dar... și cea mai mare satisfacție după rezultat. O notă mare.

8. Primul meu job. Primul meu salariu.

9. Faptul că nu am picat niciodată la examenul domnului George Pruteanu în timpul facultății. "Erai cineva". Așa spunea dumnealui.

10. Faptul că am luat castingul pentru serialull "Cu un pas inainte". Am cunoscut oameni minunați în acel proiect. Monica Davidescu, Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, Virgil Ogășanu, Mădălin Mandin, Crina Semciuc, Smiley, Laura Cosoi. De toți îmi aduc aminte cu drag, eram ca o familie.

11. Și cum toate fetele împinse de la spate ajung și la un concurs de miss, iată-mă și pe mine în postura asta la 22 de ani. Nu mă așteptam să câștig Miss Fotomodel Romania 2007 .

12. Primul live ca reporter, de pe stadion. După ce am terminat live-ul și am auzit în cască din regie "bravo, mulțumim, Geanina” aș mai fi intrat de două ori și după sfârșitul meciului.

13. Prima apariție live pe sticlă ca prezentator (stiri din sport), în 2009. Am avut emoții mari, dar n-am dat nicio bâlbă, atât de concentrată eram. Am avut timp după, în celelalte jurnale, să-mi iau "revanșa" . Până la urmă așa ne perfecționăm. 

14. Prima zi de grădiniță a lui Patrick. Eram atât de mândră de el, mai ales că era foarte bucuros... el o numea deja "școală".

15. Prima serbare de Crăciun la gradiniță. Nu prea îl vedem pe Patrick de lacrimi, dar noroc cu aparatul foto care a imortalizat tot ce era mai important.

16. Prima felicitare de 8 Martie scrisă de Patrick. M-am topit, da, cam ăsta e cuvântul, atunci când am citit-o. Erau rânduri scrise din sufletul lui, îmi spunea cât de mult mă iubește și cât de fericit este că eu sunt mămica lui.

17. Venirea în trustul Intact. A fost un pas mare, o răsplată a evoluției mele ca jurnalist și un "gând la gând, cu bucurie".

18. Trecerea mea de la știrile din sport la Observator. E imposibil să nu realizezi lucruri frumoase atunci când îți iubești meseria. Orice schimbare presupune noutăți, dar și noi orizonturi. Am văzut această schimbare ca pe o provocare în cariera mea și azi iată-mă la pupitrul Observatorului de week-end. A trecut fix un an, ce-i drept foarte repede, și parcă simt că fac asta de ani de zile.

19. Momentul în care Antena 3 și Observator au fost medaliate cu aur, argint și bronz la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, alături de cele mai importante televiziuni din lume. Am simțit atunci, pe scenă, alături de întreaga echipă, o emoție extraordinară. Sunt mândră că fac parte dintr-o echipă de profesioniști.

20. Ziua în care Antena 1 a împlinit 20 de ani. Am transmis împreună cu ceilalți colegi din cele mai importante orașe ale țării. Eram cea mai mare familie care se bucura împreună cu telespectatorii ei.

21. Ziua în care Antena 1 va face 21 de ani (anul ăsta pe 29 noiembrie). LA MULȚI ANI!!!!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 21 de ani de Antena 1 și 21 de momente speciale din viața vedetelor: Geanina Ilieș, prezentator Antena 1 Observator de weekend