21 de brazi de Crăciun pot ajuta mii de copii să meargă la şcoală

Publicat: 11.12.2015, 07:18.
Actualizat: 11.12.2015, 08:37

21 de brazi pot ajuta mii de copii să meargă la şcoală. Vorbim despre brazi creaţi de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri la care şi vedetele au avut o contribuţie.

21 de brazi pot ajuta mii de copii să meargă la şcoală. Vorbim despre brazi creaţi de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri la care şi vedetele au avut o contribuţie. Toţi au fost scoşi la licitaţie aseară, la festivalul brazilor de Crăciun, ajuns anul acesta la a 15 ediţie. Până acum peste 23 de mii de copii au fost ajutaţi să meargă la şcoală prin acest proiect.

Fie că este vorba despre un brad realizat din sticlă, hârtie sau de unul care ia forma unei piese de mobilier, toţi pomii spun povestea celui care vrea să aducă un zâmbet pe chipurile copiiilor fără posibilităţi.

Anul trecut s-au strâns 280 de mii de euro din vânzarea brazilor de Crăciun. Cu această sumă peste 2.500 de copii au fost ajutaţi să meargă la şcoală

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.