Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 28 de şcoli din Constanţa au program mai scurt, după ce jumătate din oraş a rămas fără apă la robinet. Părinţii au adus la şcoală bidoane de 5 litri

De aseară, jumătate dintre constănţeni nu au apă la robinet. Şi nu doar localnicii sunt afectaţi, ci şi şcolile, care au scurtat orele astăzi. Compania de apă din oraş lucrează în aceste zile la schimbarea unor conducte degradate. Cum se descurcă oamenii şi când se va rezolva problema?

de Andreea Filip

la 19.09.2024 , 14:42

Cele mai afectate sunt şcolile, 28 de unităţi de învăţământ care nu au apă potabilă, profesorii au hotărât în Consiliile de Administraţie să scurteze orele la 30 de minute, respectiv pauzele la 5 minute, astfel ca elevii claselor I-IV au scăpat în jurul orei 10.30-11.00.

Părinţii au adus la şcoală bidoane de 5 litri

Ore mai scurte au şi elevii de gimnaziu, dar şi cei de la liceele din zonele afectate. Părinţii au adus la şcoală bidoane de 5 litri, copiii au avut la ei rezerve de apă, dezinfectant, şerveţele umede. Au îmcercat să treacă aşa cum au putut ei mai bine.

Vezi și

Vorbim despre o lucrare a companiei de apă care afectează 25.000 de consumatori. Vineri dimineaţa ar trebui să se rezolve această situaţie, însă este vorba de o lucrare mult mai amplă , în valoare totală de 700 de milioane de euro fonduri europene, iar lucrările vor fi gata la sfârşitul anului viitor şi atunci vom vorbi de 700 de kilometri de conductă apă şi canalizare. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » 28 de şcoli din Constanţa au program mai scurt, după ce jumătate din oraş a rămas fără apă la robinet. Părinţii au adus la şcoală bidoane de 5 litri