Antena Meniu Search
x

4 puşti și 5 pistoale, descoperite în Vama Nădlac, sub banchetă, într-un microbuz cu numere de Bulgaria. Reacţia şoferului

4 puşti și 5 pistoale au fost descoperite în Vama Nădlac, într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 11:24

Mai multe puşti şi pistoale au fost descoperite la intrarea în ţară prin Vama Nădlac II, în noaptea de marţi spre miercuri, ascunse sub banchetă într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, şoferul fiind cercetat penal.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, şoferul este bulgar, iar microbuzul a fost verificat "în baza analizei de risc".

"S-a efectuat controlul amănunţit al mijlocului de transport, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit, sub bancheta din spate a autoturismului, un sac de culoare neagră în care se aflau mai multe bunuri. În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba de patru arme tip puşcă şi cinci pistoale, pe care şoferul autovehiculului nu le-a declarat şi pentru care nu a putut prezenta documentele necesare care să îi permită deţinerea şi introducerea în ţară a acestora", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Armele au fost ridicate şi predate poliţiştilor din cadrul structurii Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » 4 puşti și 5 pistoale, descoperite în Vama Nădlac, sub banchetă, într-un microbuz cu numere de Bulgaria. Reacţia şoferului