Antena Meniu Search
x

42 de copii blocați în viscol și zăpadă au fost salvați în apropierea stațiunii Semenic. I-au recuperat salvamontiștii și jandarmii (VIDEO, FOTO)

42 de copii au rămas blocați cu autocarul în drum spre stațiunea Semenic. Au fost salvați în urma unei operațiuni desfășurate de salvamontiștii și jandarmii din Caraș-Severin.

42 de copii au rămas blocați cu autocarul în drum spre stațiunea Semenic. Au fost salvați în urma unei operațiuni desfășurate de salvamontiștii și jandarmii din Caraș-Severin.

Copiii, cu vârstele de 12-13 ani, se îndreptau spre stațiunea Semenic, unde urmau să petreacă weekendul. Însă autocarul lor nu a mai putut înainta și a rămas blocat în zăpadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Salvamontiștii și jandarmii montani au fost chemați în ajutor, însă nu au avut o misune ușoară. Au mers cu greu, din cauza viscolului, care a lovit întreaga zonă. În plus, și drumul dintre Pasul Prislop și Semenic a fost închis din cauza condițiilor meteo, așa că salvatorii au avut și mai multe obstacole.

Au reușit să ajungă însă la autocar și să salveze pe copii și pe însoțitorii lor. Grupul de excursioniști a fost dus la Semenic.

8 dintre minori au fost transportați cu mașina jandarmilor montani, pentru că nu aveau echipament corespunzător pentru o astfel de vreme ostilă, spune banatulazi.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 42 de copii blocați în viscol și zăpadă au fost salvați în apropierea stațiunii Semenic. I-au recuperat salvamontiștii și jandarmii (VIDEO, FOTO)