Antena Meniu Search
x

Video "A alunecat... 40 am avut, n-am avut mai mult". Sătul să stea în coloană, un şofer clujean a depăşit pe şinele ude de tramvai şi a plonjat cu maşina în Someş

Graba şi neatenţia în trafic era să îl coste scump pe un bărbat din Cluj-Napoca. Şoferul a plonjat cu maşina direct în apele râului Someş, după ce a intrat într-o depăşire riscantă, chiar pe liniile de tramvai şi a pierdut controlul volanului. Din fericire, bărbatul a reuşit să iasă singur din autoturism, înainte ca acesta să se scufunde.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.01.2024, 07:40

Vezi și

Grăbit şi neatent, şoferul a ajuns direct... în râul Someş. Accidentul s-a petrecut ieri la orele amiezii, în zona stadionului Cluj Arena, aproape de centrul oraşului. Sătul să stea în coloană, bărbatul a intrat în depăşire chiar pe şinele ude de tramvai. Într-o fracţiune de secundă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns direct în apă. 

Şofer: A alunecat... 40 am avut, n-am avut mai mult. 

A deschis singur portiera şi a înotat până la mal

Martori la cascadoria şoferului, ceilalţi participanţi la trafic au dat imediat alarma. Din fericire, până la sosirea medicilor, bărbatul a deschis singur portiera şi a înotat până la mal. 

Pe acelaşi subiect

Poliţist local: Era aici, au oprit doi tineri, i-au dat haina respectivă, era conştient. 

Nu este prima dată când în această zonă au loc astfel de accidente.

Alex Prunean, reporter Observator: În locul în care s-a produs accidentul, şoseaua e la diferenţă de nivel de câţiva metri faţă de Someş şi în plus nu e prima maşină care ajunge în apă pe aici. Chiar şi aşa nimeni nu a montat balustrade de protecţie, iar singurii care protejează familiile şi chiar oamenii să ajungă în Someş, sunt aceşti copaci. 

Şofer: Pe aici chiar că multe accidente am văzut. Şi acum mi s-a întâmplat mie. 

Totuşi, parte din vină o au şi şoferii care refuză să reducă viteza de mers. 

Tânăr: Sincer, aici e limită de 30, mulţi nu ştiu şi vin. Peste 50..şi cu suta. 

După aventura sa, şoferul ghinionist a decis să facă haz de necaz.

Şofer: O scot şi gata...la fier vechi! 

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a refuzat transportul la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A alunecat... 40 am avut, n-am avut mai mult". Sătul să stea în coloană, un şofer clujean a depăşit pe şinele ude de tramvai şi a plonjat cu maşina în Someş