Antena Meniu Search
x

Foto "A băut pastile cu jinars". Un clujean a oprit un şofer care mergea haotic şi l-a dat pe mâna poliţiei. Explicaţia halucinantă a bărbatului

Un clujean cu spirit civic a reuşit să pună stop "aventurii" unui bărbat de 70 de ani care circula haotic cu maşina pe un drum, între Gherla şi Dej. Acesta l-a oprit şi a anunţat imediat poliţia. Explicaţia pe care le-a dat-o bătrânul, mort de beat, poliţiştilor este halucinantă.

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 14:50

"A băut pastile cu jinars". Un clujean a oprit un şofer care mergea haotic şi l-a dat pe mâna poliţiei. Explicaţia halucinantă a bărbatului
"A băut pastile cu jinars". Un clujean a oprit un şofer care mergea haotic şi l-a dat pe mâna poliţiei. Explicaţia halucinantă a bărbatului - Ştiri de Cluj

Bărbatul de 70 de ani a fost surprins circulând haotic pe o şosea care leagă Dej de Gherla. 

"Venind dinspre Dej spre Gherla am observat un domn care conducea stânga - dreapta. L-am urmărit până la Jucu și am sunat la 112. Din Nima și până la Jucu era să facă minim 15 accidente", a relatat Tony, clujeanul cu spirit civic, pentru Știri de Cluj.

Şoferul cu spirit civic a reuşit să-l tragă pe dreapta pe bărbat şi să anunţe poliţia, astfel evitând o posibilă tragedie.

"A spus ca a băut pastile cu jinars"

Pe acelaşi subiect

„L-am urmărit până la Jucu să mă asigur că nu se întâmplă nimic. Am dat flash-uri pe sensul opus ca să se tragă șoferii. Se întâmpla mare accident, dacă nu eram la locul potrivit”, a continuat el.

Explicaţia şoferului beat a fost halucinantă. Bătrânul avea de gând să călătorească 330 de km, până în Haţeg, fără să-i pese de starea în care se afla.

"A spus ca a băut pastile cu jinars de la farmacie. De la domnul doctor pentru că îl ajuta la ficat. Puteam să îl iert. A zis ca îmi dă de un pachet de țigări și promite că doarme și nu mai face asta niciodată. I-am spus să-l ierte Dumnezeu, că eu nu o fac", a încheiat Tony, relatarea șocantă.

Şoferul inconştient s-a ales cu dosar penal şi cu permisul suspendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "A băut pastile cu jinars". Un clujean a oprit un şofer care mergea haotic şi l-a dat pe mâna poliţiei. Explicaţia halucinantă a bărbatului