Antena Meniu Search
x

Video Şofer inconştient, cu o alcoolemie uriaşă pe drumurile din Cluj. A plonjat cu maşina de pe un pod direct în curtea unei case

De Crăciun se întămplă minuni! Au simţit-o pe pielea lor trei bărbaţi din Cluj Napoca, care au scăpat seara trecută doar cu câteva zârieturi, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-o groapă adâncă de câţiva metri. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar după ce maşina a lovit mai mulţi arbori aflaţi pe marginea şoselei, a sărit de pe un pod direct în curtea unei case.  

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 10:55

Vezi și

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe şofer, care băuse bine înainte să se urce la volan. 

Accident în Cluj Napoca. Şoferul inconştient avea o alcoolemie uriaşă

Mai exact, avea o alcoolemie de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 18.40, pe strada Aurel Vlaicu. "Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto care se deplasa în direcția străzii Traian Vuia ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul ieșind de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulți arbori, în cele din urmă oprindu-se în curtea unui imobil. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto și alți doi pasageri au fost transportați la spital", au tranmis poliţiştii clujeni.

Agenţii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer inconştient, cu o alcoolemie uriaşă pe drumurile din Cluj. A plonjat cu maşina de pe un pod direct în curtea unei case