Antena Meniu Search
x

Video "A căzut din senin!" Un bărbat a murit fulgerător pe plaja de la Purcica, în Iaşi. I s-a făcut brusc rău şi s-a prăbușit pe nisip

Un bărbat de 67 de ani a murit fulgerător pe plaja staţiunii Purcica, din Iaşi. Cunoscut cu probleme cardiace şi cu diabet, bărbatului i s-a făcut brusc rău şi a căzut pe nisip, acesta suferind un stop cardi-respirator. Cu tot efortul cadrelor medicale, ale bazei de tratament, dar şi de pe ambulanţă, bărbatul n-a putut fi salvat. 

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 09:16

Vezi și

Băile Purcica reprezintă una dintre cele mai apreciate atracţii ale Iașului, mai ales în zielel toride de vară. Venit la plaja pentru a se răcori după o zi caniculară, bărbatului i s-a făcut brusc rău. 

Bărbat: A căzut din senin pe plajă, fiind la plajă. Cei din jur l-au văzut cum s-a prăbuşit, imediat am anunţat asistenta, s-au luat toate măsurile. L-am adus pe un şezlong la punctul de prim-ajutor. 

Medicii au încercat aproape o oră să-l readucă la viață

Asistenta de la Băile Purcica a început resuscitarea bărbatului, procedură continuată aproape o oră de către cadrele medicale de pe ambulanţa ajunsă imediat la locul tragediei.

Pe acelaşi subiect

Dr. Luminiţa Bodrun, SAJ Iași: Am înţeles că era diabetic, cu probleme de tensiune şi cu o durere în piept de 3 zile neinvestigată. Din păcate, a trebuit să declarăm decesul.

Apa din staţiunea Purcica este bogată în minerale, motiv pentru care mulţi ieşeni vin aici pentru diverse tratamente ale  afecțiunilor locomotorii, respiratorii sau reumatice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A căzut din senin!" Un bărbat a murit fulgerător pe plaja de la Purcica, în Iaşi. I s-a făcut brusc rău şi s-a prăbușit pe nisip