Antena Meniu Search
x

Foto A murit înecat într-o piscină, în vacanță cu familia. Băiețelul de 5 ani din UK lasă în urmă doi părinți distruși și un frățior de 6 luni: "Îi adoram îmbrățișările"

Un băiețel de cinci ani a murit în mod tragic după ce s-a înecat într-o piscină, la doar o oră după ce a ajuns într-o stațiunea în care urma să-și petreacă vacanța cu familia. Micuțul a lăsat în urmă doi părinți sfâșiați de durere și un frățior de doar șase luni cu care nu a apucat să petreacă prea mult timp. 

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 19:00

A murit înecat într-o piscină, în vacanță cu familia. Băiețelul de 5 ani din UK lasă în urmă doi părinți distruși un frățior de 6 luni
A murit înecat într-o piscină, în vacanță cu familia. Băiețelul de 5 ani din UK lasă în urmă doi părinți distruși un frățior de 6 luni - Cemal Caliskal

Robin Caliskan tocmai ajunsese cu familia în parcul de vacanță Atlantic Reach din Newquay. Și-a ajutat mama și tatăl, Ferzane și Cemal Caliskan, să își monteze cortul înainte de merge să înoate în piscină cu ei și cu fratele său, Renas, în vârstă de șase luni. Au făcut o poză de familie împreună, apoi tatăl si Robin au rămas în piscina principală, iar mama și bebelușul au în piscina pentru copii, potrivit Mirror.

A murit în vacanță cu familia

La un moment dat, Robin i-a spus tatălui său că merge în piscina pentru copii, acolo unde erau mama și fratele lui. Din păcate, în timp ce mergea dintr-o piscină în alta, copilul a intrat într-o zonă cu apă prea mare și s-a înecat. Părinții lui au spus că din cauza „iluminării slabe” nu au observat imediat nenorocirea.

Tatăl cu inima frântă, Cemal, a spus că, atunci când a sosit ambulanța, băiatul lor era deja mort. El a fost declarat mort la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Vreau ca fiecare părinte să vadă această poveste, asta nu se poate întâmpla din nou. Suferim și nu vrem ca vreau părinți să aibă simtă ce simțim noi. Am vrut doar să împărtășesc asta pentru a nu se mai întâmpla altor părinți și copii”, a declarat sfâșiat de durere, tatăl băiatului.

Descriindu-l pe micuțul Robin, Cemal a spus că îi „adora îmbrățișările” și că era un băiețel „foarte drăguț și deștept”

Era inteligent și putea să scrie cu ambele mâini”, a spus el.

Robin îl adora pe frățiorul său, Renas, și îi plăcea să-l pună pe picioare și să-l legăne”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » A murit înecat într-o piscină, în vacanță cu familia. Băiețelul de 5 ani din UK lasă în urmă doi părinți distruși și un frățior de 6 luni: "Îi adoram îmbrățișările"