Antena Meniu Search
x

''A dat cu toată dușmănia!'' Bărbatul filmat de o tânără din Ploiești în timp ce o lovește a primit o pedeapsă ridicolă

Caz şocant pe o stradă din Ploieşti. O tânără de 33 de ani a fost bătută crunt, din senin, de un vecin, pentru un loc de parcare. Bărbatul s-ar fi pus în calea ei şi nu a vrut sub niciun chip să se dea la o parte. După multe contre şi înjurături, agresorul a atacat-o cu violenţă pe femeie, sub privirile disperate ale surorii acesteia. Victima a ajuns la spital cu faţa distrusă, plină de răni. Deşi a fost filmat şi şi-a recunoscut faptele, atacatorul a fost amendat dar...cu o mie de lei!  

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 13:47

"Stai, mă beţivule, nu pleca! De ce ai dat în mine, idiotule? Vin după tine şi chem şi poliţia! Îţi vorbeşte omul frumos, te las, îţi dau voie să treci şi stai şi mă înjuri?"

  

Scenele şocante s-au petrecut pe o stradă din Ploieşti. Mădălina era împreună cu sora ei, mergea să-şi sebeze ziua onomastică. Tânăra de 33 de ani încerca să parcheze maşina, atunci când un vecin de cartier s-ar fi pus din senin în calea autoturismului şi n-a vrut să se clintească din loc. De aici scandalul a degenerat

"Dai în mine, ă? Ţi-am zis să treci ca să trec şi eu! Şi de ce mi-ai dat cu pumnul, mă?

Pe acelaşi subiect

Apoi accelerezi...Cum am dat cu pumnul? 

M-ai scuipat şi ai dat cu pumnul în mine!"

Mărturia tinerei bătute pentru un loc de parcare

Mădălina: Mergea pe mijlocul străzii. Nu mi-a dat voie să mai trec cu maşina. Când am deschis geamul a scuipat-o pe sora mea pe faţă. Ne-a înjurat. I-am zis: lasă-ne în pace! În momentul în care am deschis portiera la maşină, a venit, m-a scuipat în ochi şi mi-a pus mâna în gât. Nu ştiu cum am scăpat din mâinile lui.

Bărbatul de 58 de ani a lovit-o cu pumnul şi a pus o la pământ. În cădere, tânăra s-a lovit cu faţa de un capac de canalizare. 

Mădălina: Mi-a dat cu pumnul în faţă şi am picat jos, nu mai ştiu ce s-a întâmplat. A dat cu toată duşmănia. În momentul în care m-a agresat, mai erau vreo trei bărbaţi, dar niciunul nu s-a băgat. 

Melania Costache, sora victimei: A dat şi cu picioarele în maşină. Era foarte agresiv. A căzut cu capul de o gură de canalizare. Eu m-am speriat, am sunat la 112.

Mădălina a ajuns de urgenţă la spital, cu faţa zdrobită. 

Andrei Ilinca, director medical SJU Ploieşti: Pacienta a fost internată cu traumatism facial. Fracturi la nivelul oaselor feţei. Nu sunt complicaţii până în acest moment. 

Andrei Costache, fratele victimei: Nici acum nu pot să-mi revin când am văzut-o cum arată, desfigurată. Nu am putut s-o recunosc.

Agresorul a fost prins cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă. Luat la întrebări de poliţişti, a recunoscut totul. A fost amendat cu...1.000 de lei!

''Ăsta nu e bărbat, e barbar."

Mădălina e hotărâtă să-l cheme în instanţă pe agresor şi să-l pună să plătească cu adevărat pentru faptele lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''A dat cu toată dușmănia!'' Bărbatul filmat de o tânără din Ploiești în timp ce o lovește a primit o pedeapsă ridicolă